Sted

Forum
Julius Thomsens Pl. 1
1925 Frederiksberg

Standplan

Åbningstider

Fredag 11:00 - 18:00
Lørdag 11.00 - 17.00
Søndag 11.00 - 17.00

Entré priser

Voksne 100 Kr

Børn og unge
0-17 år Fri entré

Giv mig besked når denne messe starter

Vi glæder os til dit besøg

Kunst & Antikmesse København 2021

2021 vil den velkendte internationale Kunst & Antikmesse vende tilbage til Forum København.

Der er enorm interesse for dansk design, antikviteter, retro og kunst netop nu, og man kan ikke længere kategorisere en typisk antik kunde. Med glæde ser vi, hvordan flere og flere unge ønsker at indrette med antikke effekter som kontrast til nyt og moderne design.

Fine franske spejle, kunst, møbler, design, retro og keramik præsenteres som aldrig før i boligmagasinerne og der gives friske bud på, hvordan man stilfuldt og personligt kan blande nyt og gammelt.

Det er vores ønske at matche denne tendens, med en spændende udstilling, der appellerer både til unge og ældre, nysgerrige førstegangskøbere og passionerede samlere.

Antikviteter i Forum giver rig mulighed for at gøre overraskende fund og finde præcis det, du er på jagt efter og alt sammen under et tag i tre inspirerende dage.

Der vil være deltager fra flere kendt organisationer: Dansk Kunst & Antikvitetshandler Union, Kunst & Antikvitets Ringen, Dansk Antikvitets Conservator Laug.

Sidste nyt

Kunst & Antikmesse København – NY DATO
Kære alle Kunst & Antikmesserne flyttes til nye datoer Ny dato til Rødekro bliver 12.-15. november 2020 Ny dato til København bliver 05.-07. marts 2021 Som følge af den ekstraordinære...