Sted

Forum
Julius Thomsens Pl. 1
1925 Frederiksberg

Se kort

Åbningstider

Fredag kl.11:00-17:00
Lørdag kl.11:00-17:00
Søndag kl.11:00-17:00

Entré priser

Voksne 100 Kr
(18+ år).

Børn og unge
0-17 år Fri entré

Giv mig besked når denne messe starter

Vi glæder os til dit besøg

Kunst & Antikmesse

2021 vil den velkendte internationale Kunst & Antikmesse vende tilbage til Forum København.

Der er enorm interesse for dansk design, antikviteter, retro og kunst netop nu, og man kan ikke længere kategorisere en typisk antik kunde. Med glæde ser vi, hvordan flere og flere unge ønsker at indrette med antikke effekter som kontrast til nyt og moderne design.

Fine franske spejle, kunst, møbler, design, retro og keramik præsenteres som aldrig før i boligmagasinerne og der gives friske bud på, hvordan man stilfuldt og personligt kan blande nyt og gammelt.

Det er vores ønske at matche denne tendens, med en spændende udstilling, der appellerer både til unge og ældre, nysgerrige førstegangskøbere og passionerede samlere.

Antikviteter i Forum giver rig mulighed for at gøre overraskende fund og finde præcis det, du er på jagt efter og alt sammen under et tag i tre inspirerende dage.

Der vil være deltager fra flere kendt organisationer: Dansk Kunst & Antikvitetshandler Union, Kunst & Antikvitets Ringen, Dansk Antikvitets Conservator Laug.

Sidste nyt

Mød Furniture for Fun på stand nr. 70
Mød Furniture for Fun på stand nr. 70 på kunst & Antik Messen i Forum, København d.12-14 november 2021 Furniture for Fun opkøber og restaurerer selv midcentury møbler, som videresælges....
BESØG DANMARKS STØRSTE KUNST & ANTIK MESSE

Kunst & Antik Messen er for alle, med stor interesserede i møbelklassikere, kunst, antikviteter, design, retro- og vintagefund. Gå på opdagelse blandt...

Ægget er et af de mest kendte designermøbler

Sidder du godt foran Tv’et? Ellers finder du din nye designer stol på Kunst & Antik Messen. Ægget er et af de...

Jagten på det perfekte Rolex vintageur kan gå ind på Kunst & Antik Messen.

Rolex har siden starten af 1900-tallet fremstillet nogle af verdens mest eksklusive luksusure. Især, GMT-Master, Submariner, Explorer og Daytona er ikoniske modeller,...

Kontakt

Bernd Röhling

Teknisk koordinator

+45 28 30 67 01 br@compassfairs.dk