Nyheder

Pressemeddelelse Ringkøbing 2017

offenligtgjort: 2017-07-10

Fire forrygende dage med fantastiske fund

Danske møbelklassikere, guldalderkunst og moderne samlerobjekter kæmper om pladsen, når den traditionsrige Kunst- og Antikmesse afholdes i Ringkøbing fra den 27. – 30. juli.

ca. 35 udstillere står klar til at byde publikum inden for i antikviteternes verden. Alle med inspiration til en overhaling af sommerhuset, en opgradering af kunstsamlingen eller en ny interesse for samlerfund.

”Uanset om man er sommerhusejer, feriegæst eller turist, er der masser af mulighed for at finde fund af en virkelig god kvalitet,” lover salgschef Martine Boilesen, fra Compass Messer, der arrangerer messen. ”Vores udstillere har varer lige fra små finurlige smykker til 50 kr. op til moderne møbelklassikere med et prisskilt på op mod 50.000 kr.”

Antikke lopper
Kunst- og Antikmessen finder sted i Rofi-Centret. Om lørdagen d. 29. juli, vil man udover Kunst- og Antikmessen også kunne opleve at gøre et godt kup på Ringkøbing Torv, når der sideløbende afholdes Antik Lopper.

”Loppefundene er af en lidt anden type, end dem man kan finde i centret,” fortæller Martin Boilesen. ”På messen er der mange designklassikere og vintage lækkerier, mens man på torvet finder de lidt mindre, men mindst lige så spændende antikviteter. Der er noget for enhver smag.”

Praktisk information:
27– 30. juli, kl. 11-17, Kunst- og Antikmessen, Rofi-Centret, Kirkevej 26, Rindum, 6950 Ringkøbing, entre: 60 kr., børn under 18 gratis

29 juli, kl. 6-13, Antik Loppemarked på Ringkøbing Torv

For yderligere information kontakt:

Martin Boilesen mb@compassfairs.dk
+ 45 28 40 94 43